Fujitsu
PRIMERGY RX M6
szerverek

Sokoldalú, energiatakarékos rack szerverek
nagy hatékonysággal és teljesítménnyel.

Megérkeztek az újgenerációs
PRIMERGY RX M6 rack szerverek

A Fujitsu PRIMERGY RX M6 szerverek több mint 20 éves fejlesztési és gyártási múltra tekintenek vissza. Mivel a világ legjobb mérnökei sok éves tapasztalata ötvöződik bennük, rendkívül alacsony meghibásodási aránnyal rendelkeznek. A Fujitsu, a piac egyik vezető szervergyártójaként kiemelkedő hardvertámogatást biztosít a szerverek mellé, hogy megfelelhessen a mai hibrid IT megoldások igényeinek.

A vadonatúj Fujitsu PRIMERGY RX M6 szerverek rendkívül rugalmasak és sokoldalúak, melyek nem csak a teljesítményükhöz kötődő csodálatot érdemlik ki, hanem energiahatékonyság tekintetében is kiemelkedőek. Szerveri feladatok ellátásának tekintetében egy növekvő vállalkozás remek alapjául szolgálnak, és bővíthetőségük, sokoldalúságuk révén hosszú ideig képesek kiszolgálni az idővel felmerülő újabb üzleti igényeket is.

Miért válaszd a Fujitsu újgenerációs RX M6 rack szervereit?

Digitális transzformáció

Alakítsd át adatközpontod a modern műveletekhez! A nagy kapacitású, könnyen méretezhető szerverrendszerekkel nagy memóriaigényű munkafolyamatok is elvégezhetők, kielégítve a jövőbeni igényeket, mégis költséghatékony módon.

Optimalizált teljesítmény

Skálázható processzorok, rengeteg memória, amelyek javítják a teljesítményt és az energiahatékonyságot, miközben csökkentik az adatvesztést és az állásidőt a továbbfejlesztett hibakezelésnek köszönhetően.

Fokozott biztonság

Modern védelmi funkciók széles tárháza áll rendelkezésre, hogy a kiberbűnözők ne okozhassanak problémát. Emellett fejlett adatmentési és -helyreállítási funkciók is rendelkezésre állnak, amellyel a vállalati adatvagyon még nagyobb biztonságba kerül.

Egyszerű menedzsment

Zökkenőmentes, rugalmas és holisztikus infrastruktúra menedzsment, amely mindig kiszolgálja a folyamatosan változó üzleti igényeket. Kezeld vállalatod szerverét egyetlen, könnyen átlátható felület segítségével.

Kiterjedt bővíthetőség

A Fujitsu PRIMERGY RX M6 rack szervereket a legkülönfélébb adattárolókkal szerelheted fel. Emelett bővítőhelyek armadája áll rendelkezésre, amikkel növelheted a hálózat, vagy épp a grafikus feldolgozás teljesítményét és hatékonyságát.

Megbízhatóság

A kompakt kialakítású szervereket redundánsan működő, nagy energiahatékonyságú tápegységekkel látták el. Ennek köszönhetően nő a szerver megbízhatósága, és egy esetleg üzemhiba esetén sem kell leállástól tartanod.

Állítsd össze az igényeidhez legjobban illeszkedő
Fujitsu PRIMERGY RX M6 szervert!

Fujitsu PRIMERGY RX2530 M6
rack szerver (1U) konfigurátor

Fujitsu PRIMERGY RX2540 M6
rack szerver (2U) konfigurátor

Ajánlatkérés

Kérdésed van? Árajánlatot szeretnél kérni az összeállított Fujitsu PRIMERGY RX M6 rack szerverre? Egyedi igényeid vannak? Ne habozz, írj nekünk, munkatársaink a lehető leghamarabb válaszolnak minden megkeresésre.

Kurucz Tamás

HRP Europe Kft.
Vállalati szervermegoldás specialista