Fujitsu
PRIMERGY CX M6
szerverek

Moduláris, adatsűrűségre
és bővíthetőségre optimalizált szerverek.

cx2

Több csomópont,
Több elvégzett feladat

A több rendszercsomópontos szerverek már összetett üzleti tevékenységek, adatközpontok igényeire használható. Számtalan módon alkalmazhatóak, skálázhatók, bővíthetők, így felkészült segédeszközei a jövőbeli IT infrastrukturális változásoknak is. Mindamellett, hogy a szerverfelügyeleti megoldások kiterjednek akár a felhőalapú számolási, tárolási és egyéb hálózati műveletekre is, rendkívül hatékony eszközöknek bizonyulnak ár, teljesítmény, illetve energia és hőelvezetési szempontból is. Így a befektetett költségek megtérülnek és kifizetődnek, hiszen a működés megkönnyíti és hatékonyan hozzájárul a végfelhasználói teljesítményhez is.

Miért válaszd a Fujitsu újgenerációs, nagy adatsűrűségű szervereit?

Kompakt és moduláris

A PRIMERGY CX400 M6 többcsomópontos szerverrel sokkal nagyobb szerversűrűséget érhetünk el a szabványos rack szerverekhez képest, a növekvő üzleti igényeknek megfelelve. A csomópontok és alkatrészek még arra is képesek, hogy megosszák egymást közt az energia, a hűtés és a kezelést is.

Kiváló teljesítmény 2U méretben

A PRIMERGY CX400 M6 a legsokoldalúbb eszköz, a legtöbb általános célú vállalati infrastruktúra és alkalmazáskiszolgáló számára, ahol nagy teljesítményű munkaterhelésekhez olyan megbízható és rugalmas szerverre van szükség, ami a gyorsan változó IT igényeket is kielégíti.

Egyszerű skálázhatóság

A rugalmasan méretezhető szerverkörnyezet lehetővé teszi a minden üzleti igénynek és körülménynek való megfelelést. Ráadásul nem csupán nagyságrendekkel növelhetjük a hatékonyságot, hanem az IT infrastruktúra adatátviteli sebességét is többszörösére emelhetjük.

Innovatív menedzsment

Olyan átfogó infrastruktúra- és szerverfelügyeleti megoldásokat tartalmaz, amely létfontosságúak az adatközpontok hatékony és precíz működéséhez. Legyen szó automatizált műveletekről, éjjel-nappali rutinokról - mindent egy központi felületen, a lehető legegyszerűbb módon követhetünk nyomon.

Állítsd össze az igényeidhez legjobban illeszkedő
Fujitsu PRIMERGY CX M6 szervert!

PRIMERGY CX400 M6 a Fujitsu legnagyobb adatsűrűséget biztosító szervermegoldása.
Akár 4 db akár kétprocesszoros, fél-U méretszabványú szerver (Fujitsu PRIMERGY CX2550 M6 vagy CX2560 M6) is beszerelhető ebbe, az amúgy 2U méretszabványú szerverházba (chassisbe). A CX400 M6 lehetővé teszi, hogy a csomópontok és alkatrészek hatékonyan osztozzanak meg az energián, a hűtésen és a felügyeleten. A hotplug, redundáns tápegységek és ventilátormodulok pedig a maximális megbízhatóságról gondoskodnak.

Fujitsu PRIMERGY CX400 M6
szerverház konfigurátor

Fujitsu PRIMERGY CX2550 M6 szerverekkel

Fujitsu PRIMERGY CX2560 M6 szerverekkel

Ajánlatkérés

Kérdésed van? Árajánlatot szeretnél kérni az összeállított Fujitsu PRIMERGY CX M6 nagy adatsűrűségű szerverre? Egyedi igényeid vannak? Ne habozz, írj nekünk, munkatársaink a lehető leghamarabb válaszolnak minden megkeresésre.

Kurucz Tamás

HRP Europe Kft.
Vállalati szervermegoldás specialista